ISSN: 0125-2364, Online ISSN: 2586-9531

KKU Science Journal

Faculty of Science, Khon Kaen University

  • SCOPE

    SCOPE

    Science scope

  • Submission

    Submission

    Submit your paper

  • Read Online

    Read Online

    This is open access journal

Search within this journal

Search

Current Issue

  • Effect of Blanching Time and Sulphur Dioxide Fumigation on Physical Chemical and Sensory Quality of Dried Green Peppercorns (Piper nigrum Linn.) (623-631 )
    ดวงกมล แสงธีรกิจ ปาริสุทธิ์ เฉลิมชัยวัฒน์* ณัฐิรา อ่อนน้อม และ สรวิศ แจ่มจำรูญ
  • ปกใน (000-1 )
    -
  • การพัฒนาวิธีสังเคราะห์โกลโบ เฮช แอนติเจนที่เกี่ยวกับเซลล์มะเร็ง (598-615 )
    กัมปนาท ฉายจรัส* และ กัลย์ชิญาภัท อริยะเชาว์กุล
  • Evaluation of Antioxadation and Antibacterial Properties of Some Thai Medicinal Plants in Phetchabun Province (691-698 )
    สุรางค์รัตน์ พันแสง* และพวงผกา แก้วกรม
  • Effect of Minced White Sea Bass Meat and Kappa-Carrageenan Content on Physical and Organoleptic Quality of Gel Food from Mung Bean (632-641 )
    วิชมณี ยืนยงพุทธกาล* ณัฐชยา บุตรรอด และ พิชชานันท์ วิจิตรประไพ
  • More....

Previous Issues

Useful Links

KKU Science Journal NEWS