ISSN: 0125-2364, Online ISSN: 2586-9531

KKU Science Journal

Faculty of Science, Khon Kaen University

  • SCOPE

    SCOPE

    Science scope

  • Submission

    Submission

    Submit your paper

  • Read Online

    Read Online

    This is open access journal

Search within this journal

Search

Current Issue

  • Product Development of Crispy Brownies Fortified with Bio Calcium from Tuna Bone Powder (492-501 )
    ภาวิตา จินตนานฤมิตร ทวีศักดิ์ เตชะเกรียงไกร อำพร แจ่มผล สุนิสา ด้วงนุ่ม ทิวาพร มณีรัตนศุภร และพรทิพย์ พสุกมลเศรษฐ์*
  • Use of Germinated Soybean in Development of Reduced Coconut Milk Thai Custard (483-491 )
    ลักษณา ไชยมงคล* สอลีฮะห์ บังคม และ เศวต ไชยมงคล
  • หน้าปก (000-0 )
    -
  • Antibacterial properties of chitosan film blended with essential oil from Cinnamomum porrectum (502-510 )
    วัชรวดี ลิ่มสกุล ธงชัย สุธีรศักดิ์* เสาวลักษณ์ รอดเจริญ และ ปริวรรต วรรณงาม
  • บรรณาธิการแถลง (000-2 )
    -
  • More....

Previous Issues

Useful Links

KKU Science Journal NEWS